IV. Cáki – Velemi Ifjúsági Tűzoltó Tábor

Negyedik alkalommal rendezzük meg a velemi tűzoltókkal közösen az ifjúsági tűzoltó táborunkat napközis jelleggel 2017. július 31. és augusztus 4. között. Ezúttal helyszínül a velemi tűzoltószertár szolgál.

A táborunk célja, hogy a gyermekek játékos és szórakoztató módon megismerkedjenek a tűzoltók és társszerveik munkájával, felszereléseivel, azok működésével, használatával, a korábban megszerzett tűzoltó ismereteiket elmélyítsék. Megtanulják a veszélyforrások, veszélyhelyzetek felismerését, azok kezelését az életkori sajátosságaiknak megfelelően. Ezeken felül a felelősség tudatos magatartásra, a közösségi gondolkodásra, az egymás iránti tiszteletre is nevelni kívánjuk őket.

Elsősorban 7 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését várjuk, de lehetőséget biztosítunk fiatalabb gyerkőcök részvételére is, akár a tábor teljes időtartamára, vagy csak bizonyos programokon.

A gyermekek részére rajz, kézműves és helyismereti foglakozásokat, túrát, tűzoltó olimpiát, bemutatókat, elsősegélynyújtási oktatást, kerékpáros ügyességi versenyt és egyéb hasznos és szórakoztató programokat tartunk más társszervek (Honvédség, Rendőrség, stb.) közreműködésével.

A táborozó gyermekek részére egyszeri főétkezést biztosítunk helyben, továbbá folyamatos frissítő áll majd rendelkezésre különböző meglepetésekkel (fagylalt, jégkrém, gyümölcs, stb.).

A tervezett heti program az alábbiak szerint alakul (ennek pontosítása, szervezése még folyamatban):

HÉTFŐ: tábornyitó (eligazítás, bemutatkozás) –  alaki foglakozás – csapatzászló készítés – ebéd – kézműves foglalkozás

KEDD: baleset-, bűnmegelőzési programok (Rendőrség) – bemutatkozás, alaki foglalkozás (Honvédség) – ebéd – akadály pálya, paintball

SZERDA: túrázás, célállomás: Kőszeg (megfelelő öltözet, élelem, esőkabát szükséges), meglepetés program – ebéd – a Kőszegi Önkormányzati Tűzoltóság megtekintése

CSÜTÖRTÖK: tűzmegelőzési programok, tűzoltás és műszaki mentés (Katasztrófavédelem) – ebéd – meglepetés program, habparty (VÁLTÓRUHA szükséges!)

PÉNTEK: tábori olimpia – ebéd – 15.00 órától TÁBORZÁRÓ rendezvény (értékelés, eredményhirdetés, grillparty, kürtös kalács sütés, eszem-iszom). A táborzáró rendezvényre a szülőket is meghívjuk, üdítőt, egyéb finomságokat szívesen fogadunk!


Jelentkezési határidő: 2017. július 23.

Jelentkezni a következő űrlap kitöltésével lehet: JELENTKEZÉS A TŰZOLTÓTÁBORRA

Maximális létszám: 40 fő

A tábor házirendje >>>itt<<< olvasható.

Részvételi díj: 8.000,- Ft/fő (amely összeget a Szülői nyilatkozattal együtt a táborozást megelőző négy napon belül, de legkésőbb a táborozás kezdőnapján kell átadni a tábort szervezőnek, táborvezetőnek.)

Részletekért érdeklődni lehet Tóth Szabolcs parancsnoknál a +36-30/474-5917-es telefonszámon, vagy a cak20@freemail.hu e-mailen keresztül, továbbá információkat találsz az egyesület facebook oldalán.

Összefoglaló a tavalyi táborról: >>>itt<<<


Letölthető dokumentumok:

Szülői nyilatkozat

Házirend

Vélemény, hozzászólás?